3 תשובות
בכל מאכל יש גלוקוז אז הגוף שלך פירק אותו העביר אותו לדם ואז העביר אותו לתאים שלך ככה שנוצרת עליה וירידה
כי אחרי זמן מסוים מופרש אינסולין מהלבלב שמוריד את רמת הסוכר בדם
כי נכנס לך גלוקוז לדם וזה העלה את הרמת סוכר בדם והיא ירדה אחרי שהלבלב שלך שיחרר אינסולין שהוא בעצם עוזר להכניס את הסוכר לתאים שגורם לירידת הסוכר בדם- כשאין אינסולין זה הסיבה לסוכרת דא, אין מה שיכניס את הסוכר לתאים, הרמת סוכר כתוצאה מכך נשארת גבוהה בדם
באותו הנושא: