4 תשובות
לזרוק מגש על הבוס
תראה שאתה בוגר ושאתה נחוש.
תהיה יציב ואל תפיל כוסות או משהו ואל תחלום במשמרת
כדי להתקבל לעבודה, עליך לשדר שהינך אדם אחראי, אמין ומהימן שניתן לסמוך עליו. במלצרות חשוב שהמעסיק ידע שתגיע בזמן למשמרת, שתהיה אחראי מספיק בכדי לשלוח את סידור העבודה השבועי שלך בזמן, שתהיה זמין לצרכי המסעדה ושתהיה נותן שירות אדיב ונעים ללקוחות.

כיצד להיות מלצר טוב זו שאלה שיש הרבה תשובות לגביה. לדעתי, מלצר טוב אינו המלצר שלא שובר כלים, אלא הוא המלצר שיודע לקרוא את הלקוחות, לדעת לגשת אליהם בזמן הנכון מבלי להעיק, להיות זמין ולתת שירות אדיב ככל הניתן. מלצר טוב הוא זה שמכיר את התפריט, מבצע את מטלותיו במסעדה כמו שצריך, מוכן להחליף משמרות עם עובדים אחרים במידה וחולים, מגדיל ראש ומשביע את רצון הלקוחות והמעסיקים.
שלום לכולם, מישהו מכם אולי שמע כבר על pro-tray?
pro-tray - המגש המקצועי שחוסך לכם כסף!
pro-tray הוא מגש מקצועי, מהפכני ונוח לשימוש המאפשר לכם ליהנות ממגוון יתרונות ייחודיים המונעים עוגמת נפש כתוצאה מנפילה של כלים, מנות ומשקאות וחוסכים לכם אלפי שקלים בשנה!
הכנסו לאתר ותראו בעצמכם:

http://www.pro-tray.co.il/

אה ושכחתי לספר לכם שזהו פטנט ישראלי כחול לבן, ומיוצר בישראל.
אנונימי
באותו הנושא: