5 תשובות
מצרכים:
מצרכים:
150 גרם שוקולד מריר נשובח
150 גרם חמאה "תנובה"
2 ביצים
2 חלמונים
חצי כוס סוכר
רבע כוס קמח
*חבילת שוקולד לבן
סופלה שוקולד ממכר ב10 דקות! - אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל180 מעלות
2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
3. מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
4. מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. כמה שמערבבים פחות כך הסופלה יוצא יותר טעים!
5. יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון) ומכניסים לתנור
ל-9 דקות בלבד! (שלב זה קריטי מאוד דקה יותר מידי וזה סתם יהיה עוגה רגילה)
6. מוציאים את הסופלות ומוציאים אותם בזהירות מהתבניות ומפזרים מעט אבקת סוכר. בתאבון!
*אם אתם רוצים שהמנה תיראה יותר מפוארת, אחרי שיצקתם לתבניות את התערובת הכניסו גם 2 קוביות שוקולד לבן (להפתעה).
סופלה שוקולד - אופן הגשה:
בישראל נפוץ מאוד הבלבול בין "סופלה שוקולד" ל-"פונדט שוקולד"; אבל בכל אחד מהשמות, זהו אחד הקינוחים הטובים והטעימים ביותר שאי פעם הומצאו. השוקולד החם והמבעבע מזנק החוצה במגע כדי לפגוש את הכפית ומבטיח עונג עילאי לטועם. סופלה שוקולד מומלץ מאוד להגיש חם, לצד כדור גלידה ווניל, כדי להבטיח חווייה מושלמת.
בתאבון!
מצרכים:
150 גרם שוקולד מריר נשובח
150 גרם חמאה "תנובה"
2 ביצים
2 חלמונים
חצי כוס סוכר
רבע כוס קמח
*חבילת שוקולד לבן
סופלה שוקולד ממכר ב10 דקות! - אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל180 מעלות
2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
3. מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
4. מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. כמה שמערבבים פחות כך הסופלה יוצא יותר טעים!
5. יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון) ומכניסים לתנור
ל-9 דקות בלבד! (שלב זה קריטי מאוד דקה יותר מידי וזה סתם יהיה עוגה רגילה)
6. מוציאים את הסופלות ומוציאים אותם בזהירות מהתבניות ומפזרים מעט אבקת סוכר. בתאבון!
*אם אתם רוצים שהמנה תיראה יותר מפוארת, אחרי שיצקתם לתבניות את התערובת הכניסו גם 2 קוביות שוקולד לבן (להפתעה).
סופלה שוקולד - אופן הגשה:
בישראל נפוץ מאוד הבלבול בין "סופלה שוקולד" ל-"פונדט שוקולד"; אבל בכל אחד מהשמות, זהו אחד הקינוחים הטובים והטעימים ביותר שאי פעם הומצאו. השוקולד החם והמבעבע מזנק החוצה במגע כדי לפגוש את הכפית ומבטיח עונג עילאי לטועם. סופלה שוקולד מומלץ מאוד להגיש חם, לצד כדור גלידה ווניל, כדי להבטיח חווייה מושלמת.
בתאבון!
תקחי מתכון מהאינטרנט ותצמצמי את הכמות (אם זה ל6 אז לצמצמו ב1/6 וכדומה)
בתאבון! ❤
קישורים מצורפים:
שואל השאלה:
תודה יפים (:
תודה יפים (:
ניסיתי את המתכון האחרון ששלחו, שהוא כביכול של קרין גורן וזה לא יוצא ממש טעים, זה יוצא די מיובש ויש לזה טעם מתוק מדי. ניסי להכין כמה פעמים, אפילו בעזרת אמא שלי ועדין אותו טעם.
אנונימית
באותו הנושא: