2 תשובות
אם אין בהם תוספת סוכר אז לא כותבים. במיץ ענבים שהוא מופק רק מענבים ובדבש יש בד"כ רק את הרכיב הטבעי עצמו ולכן אין "סוכר" (כמובן שזה לא מתייחס לסוכר הטבעי הפנימי של הפרי שבהחלט יכול להיות גבוה ולא בריא לאנשים עם בעיות סוכר)
זה מכיל 100 אחוז פרי טבעי. רק שעד שהוא מגיע אליך לכוס הוא כבר רחוק מלהיות טבעי ונשאר סוכר שרחוק מהמצב המקורי שלו. בכל מקרה כדאי מאד לאכול את הפרי עצמו או לשתות אותו סחוט מיד עם הכנת המיץ. לשתות רק מים ולחסוך בכסף ולהרויח בריאות