3 תשובות
כן.
זה יראה בהתראות הרגילות של הפלאפון, אבל ברגע שהוא יכנס לאינסטגרם כבר לא רואים את זה
באפליקציה עצמה איפה שיש את הלב לא יראו. אבל אם יש התראה במסל כניסה (כמו באייפון נגיד), אז היא לא תימחק.
באותו הנושא: