תשובה אחת
מבשלים את החלב בסיר עד שרותח, מוסיפים מלח (אפשר גם זעתר ומה שבא), מבשלים עוד 2-3 דקות. מכבים את האש ומוסיפים 2 כפות חומץ על כל ליטר חלב. מסדרים בד על מסננת ויוצקים את החלב לתוך הבד בזהירות. קושרים את הבד ותולים אותו על הברז מעל הכיור ל2-4 שעות לטפטף. (ככל שיהיה תלוי יותר זמן הגבינה תהיה יותר קשה.
מתקבל בתוך הבד כדור גבינה קשה ויפה. מעבירים לקופסא ושומרים במקרר. לגבינה מלוחה אפשר למלא את הקופסא במי מלח.
בהצלחה!
מתקבל בתוך הבד כדור גבינה קשה ויפה. מעבירים לקופסא ושומרים במקרר. לגבינה מלוחה אפשר למלא את הקופסא במי מלח.
בהצלחה!
באותו הנושא: