תשובה אחת
כן. אפשר לעשות השרייה קרה - לשים את הפרחים בשמן (שקדים, ענבים או קוקוס למשל), לסגור את הכלי ולשים בצד לכשש שבועות. (דגשים: ה-ר-ב-ה פרחים, לוודא שלא נשאר כמעט חלל אוויר בלמעלה של הצנצנת)
השרייה חמה (מאוד קל לפשל כאן אבל גם עובד הרבה יותר מהר) - שמים את הפרחים ואת השמן בבן מארי (כלי בתוך כלי מים) ומערבבים במשך כמה שעות על אש ממש נמוכה עד שמרוצים מהריח של השמן המתקבל. דגשים: שוב, המון פרחים. חשוב לשמור שהמים של הכלי המקיף יהיו חמים מאוד אבל לא רותחים.
בהצלחה,
גל
השרייה חמה (מאוד קל לפשל כאן אבל גם עובד הרבה יותר מהר) - שמים את הפרחים ואת השמן בבן מארי (כלי בתוך כלי מים) ומערבבים במשך כמה שעות על אש ממש נמוכה עד שמרוצים מהריח של השמן המתקבל. דגשים: שוב, המון פרחים. חשוב לשמור שהמים של הכלי המקיף יהיו חמים מאוד אבל לא רותחים.
בהצלחה,
גל
באותו הנושא: