4 תשובות
זה עדיין נשמר בשיחות בגלל זה
אולי עזבת את הקבוצה ולא מחקת או שהוסיפו אותך שוב,
אתה מתכוון שהיא נשארה אצלך בדף של ההווטאספ,
כי הקבוצות עצמן נשארות פשוט לא נשלחות יותר הודעות אבל ההיסטוריה שהייתה עד עכשיו נשמרת.
אולי מחקת את הקבוצה אבל לא עזבת.