5 תשובות
אם גם להם יש את האפליקציה אז הם יכולים לראות שגם לך יש
אם אני מוריד את זה ונניח שכולם ישנים אני בודק ואז מוחק, הם עדיין יוכלו לראות איך קראתי להם?
כן זה מודיע להם שמישהו הוריד את האפליקציה ושיש להם שם חדש
זה מראה לי עדיין איך אנשים קוראים לי גם אם מחקו את האפליקציה
כן
ואפשר לראות גם אם אין לך אז יהיה כתוב להזמין אותך.
כן רואים, זה מתריע להם וזה מראה להם איך טת קוראת להם
באותו הנושא: