4 תשובות
						
						
					
							אבל הטעם הרבה פחות טעים.
							
						
							אפשר בהחלט. לא חייבים לצנן. כדאי להפריד בין השכבות בנייר אפייה, בכדי שיהיה קל לאחר ההקפאה.
							
						
											אנונימית
										
									
							בהחלט.
כדאי מאוד לצנן אותם לפני ההקפאה.
אם מקפיאים אותם כשהם חמים הם פולטים אדים שיוצרים שכבה של קרח סביב השניצל/קציצה וכשמפשירים אותם הם נהיים רטובים והמרקם נהרס.
בכלל לא כדאי להכניס אוכל חם למקפיא ע"מ לא להפשיר ולפגוע בטעות במאכלים אחרים שבמקפיא.
אחרי ההקפאה אפשר להפשיר לאט ולחמם על מחבת או לחמם במיקרו ישר מהמקפיא.
						כדאי מאוד לצנן אותם לפני ההקפאה.
אם מקפיאים אותם כשהם חמים הם פולטים אדים שיוצרים שכבה של קרח סביב השניצל/קציצה וכשמפשירים אותם הם נהיים רטובים והמרקם נהרס.
בכלל לא כדאי להכניס אוכל חם למקפיא ע"מ לא להפשיר ולפגוע בטעות במאכלים אחרים שבמקפיא.
אחרי ההקפאה אפשר להפשיר לאט ולחמם על מחבת או לחמם במיקרו ישר מהמקפיא.
							כל שנאמר על ידי קודמיי מדוייק ונכון לי יש 2 תוספות:
1. אפשר לטגן רק 80% לצנן ולהשלים ממש לפני ההגשה (מעט שמן על מחבת).
2. כל אשר הושקע בו ירד לטמיון אם לא יארזו השניצלים הייטב ! על מנת שלא יקבלו "כווית קור" והמוצר לא יהיה ראוי לאכילה.
						1. אפשר לטגן רק 80% לצנן ולהשלים ממש לפני ההגשה (מעט שמן על מחבת).
2. כל אשר הושקע בו ירד לטמיון אם לא יארזו השניצלים הייטב ! על מנת שלא יקבלו "כווית קור" והמוצר לא יהיה ראוי לאכילה.
באותו הנושא: