2 תשובות
למה לא 60% גם אפשר לשאול, למה לא 80%
לכל חברה יש את הכמות מרכיבים שלה לטעם שהיא רוצה להגיע שלדעתה לקוחותיה יאהבו, במקרה הזה מדובר ב-69% גרגירי חומוס ועוד כמה אחוזים טחינה גולמית ועוד אחוזים של תבלינים ונוזלים נוספים.
פשוט ככה הוחלט ע"י החברה. יש חברות עם אחוזים גבוהים יותר של חומוס אבל דווקא החומוס הטעים ביותר זה עם אחוז טחינה גולמית כמה שיותר גבוה עד גבול מסוים 35% ומעלה.
לכל חברה יש את הכמות מרכיבים שלה לטעם שהיא רוצה להגיע שלדעתה לקוחותיה יאהבו, במקרה הזה מדובר ב-69% גרגירי חומוס ועוד כמה אחוזים טחינה גולמית ועוד אחוזים של תבלינים ונוזלים נוספים.
פשוט ככה הוחלט ע"י החברה. יש חברות עם אחוזים גבוהים יותר של חומוס אבל דווקא החומוס הטעים ביותר זה עם אחוז טחינה גולמית כמה שיותר גבוה עד גבול מסוים 35% ומעלה.
השתובבו להם שם :)
ככה יצא להם במתכון ובסקרי דעת קהל כנראה.
ככה יצא להם במתכון ובסקרי דעת קהל כנראה.
באותו הנושא: