2 תשובות
אם את מתכוונת למחיקת משתמש -אין אפשרות כזאת כרגע
הסתכלי בצד שמאל, למעלה באתר
ותלחצי על "התנתקות" - לחצי על זה וזה ינתק אותך מהאתר.
(אם תרצי להתחבר שוב תוכלי)
בהצלחה
בהתנתק?
אם את מתכוונת למחוק את החשבון אז אי אפשר.
אבל אפשר לנסות לדבר עם סטיפס.. לא יודעת אם זה עוזר