6 תשובות
זה אומר שהוא הצטרף לאפלקציה עכשיו
אם זה רק כתוב הצטרף אז אין לו את המספר שלך, אם הוא הצטרף ויש לו את המספר והשם שלך זה כתוב במפורש... זה לא בהרכח שעכשיו הוא כתב את השם שלך
אם כתוב שהוא הצטרף, אז הוא כרגע הוריד me זה לא אומר בהכרח שהוא שמר אותך עכשיו.
אין איך לדעת יש מצב שהוא היה כבר ממזמן עם המספר שלך ופשוט מחק תאפליקציה והוריד מחדש.
לא חושבת שיש אפשרית לדעת מתי הוא הצטרף או מתי הוא הוסיף
גם לפעמים האנשים משנים את השם שלך אבל בme זה מראה את השם שהיה מקודם
גם לפעמים האנשים משנים את השם שלך אבל בme זה מראה את השם שהיה מקודם
אין אפשרות
אבל אפשר לשער שכרגע הוא הוריד את האפליקציה אז זה מתריע לך
אבל אפשר לשער שכרגע הוא הוריד את האפליקציה אז זה מתריע לך
באותו הנושא: