8 תשובות
להשאיר אותו עוד קצת במחבת
אנונימית
להוסיף אבקת מרק פטריות, זה מייצב :)
שואל השאלה:
כרגע אין לי אבקת פטריות יש איזשהו מרכיב אחר שיכול לייצב לי את זה?
כרגע אין לי אבקת פטריות יש איזשהו מרכיב אחר שיכול לייצב לי את זה?
תוסיפי קורונפלור (עמילן תירס) זו אבקה לבנה שמוהלים אותה עם קצת מים.
קמח
תרתיחי את זה עוד
תרתיחי את זה עוד
קחי כוס, שימי בה קצת קמח, תוסיפי חלב, תערבבי שלא יהיו גושים > אמורה לצאת לך תערובת כזאת סמיכה > תוסיפי את זה לרוטב ותמשיכי לחמם אותו, זה יסמיך את הכל.
כף קמח או גבינות כלשהן (צהובה, פרמזן) ולבשל יחד.
אנונימית
לדעתי את פשוט לא מרתיחה את זה מספיק
באותו הנושא: