7 תשובות
שמים פפריקה מתוקה/חריפה
פלפל
מלח
בזיליקום
שום אפשרי כתוש
בצל
שמן
מים אפשרי יש כאלה שלא אוהבים
רסק עגבניות
הייתי מוסיף גם עגבניות חלוטות ללא קליפה וטוחן אחרי בישול של חצי שעה לרוטב חלק. אפשר להוסיף 2-3 קוביות בזיליקום קפוא
מעט שמנת.. יאמי :)
אני עושה ספגטי שורבה משגע תקשיבי אני מבשלת רוטב עגבניות עם כל החומרים שקודמיי כתבו עגבניות מרוסקות ותבלינים ומוסיפה מים. שיתבשל מוסיפה ספגטי ישר מהשקית ( לא מרתיחה אותם לפני כן ) מוציאה את הספגטי מהשקית שוברת אותם ומוסיפה לרוטב שיתבשלו ברוטב ומוסיפה מים לפי הצורך הרבה מים כי הספגטי סופגים הרבה מים. מדיי פעם תערבבי וגם מומלץ לשבור אותם בזמן הבישול בתוך הרוטב תמשיכי את הבישול עד שהספגטי יתרכחו. אני אוהבת את הספגטי קצת קריספי ולא יותר מידיי מבושל. זה הכי טעים. בתיאבון.
אפשר להוסיף מעט קארי / אגוז מוסקט / פלפל / מלח / פפריקה מתוקה / פפריקה חריפה / בזיליקום - מה שאוהבים.
אנונימי
אחרי שאתה מבשל תספגטי. תשפוך ותשאיר קצת מים. תשים שמן קנולה רסק עגבניות ומרק עוף. תחזיר לאש ותבשל שתי דקות ותערבב תוך כדי
כורכום פפריקה מלח פלפל ורסק