4 תשובות
רוסים איחחחחח
אנונימי
כל עשבי התיבול הטריים- הכי טוב לחלק לערמות קטנות, לגלגל כל ערמה בנייר סופג ולהכניס את החבילות לקופסאת פלסטיק סגורה במקרר. וכל פעם להוציא חבילה אחת.
לא מאכסנים שני סוגים יחד - כל סוג בקופסא נפרדת.
בצורה הזאת עשבים רגישים כמו נענע ובזיליקום נשמרים כמה ימים עד שבוע מהקטיפה ועשבים קשים כמו טימין ואורגנו מחזיקים יותר זמן.
תוספת מים לעשבי תיבול גורמת להם להשחיר במקרר. צורת האריזה הנ"ל שומרת על הלחות שלא תאבד, אי אפשר להחזיר לחות שיצאה, זה לא פרחים באגרטל.
לא מאכסנים שני סוגים יחד - כל סוג בקופסא נפרדת.
בצורה הזאת עשבים רגישים כמו נענע ובזיליקום נשמרים כמה ימים עד שבוע מהקטיפה ועשבים קשים כמו טימין ואורגנו מחזיקים יותר זמן.
תוספת מים לעשבי תיבול גורמת להם להשחיר במקרר. צורת האריזה הנ"ל שומרת על הלחות שלא תאבד, אי אפשר להחזיר לחות שיצאה, זה לא פרחים באגרטל.
מעבר לנאמר על ידי קודמי ניתן לקנות מתקני פלסטיק לאחסון העלים בחניות מובחרות לכלים.
לא יודע מה היעלות. המחיר אולטימטיביתגבוה.
הצעת המומחה עודד היא
לא יודע מה היעלות. המחיר אולטימטיביתגבוה.
הצעת המומחה עודד היא
צירפתי מדריך מלא עם תמונות לשמירת הטריות של הנענע שתחזיק לכמה שבועות..
נעמה
באותו הנושא: