6 תשובות
כן
כן.
כן
יאפ. התמונת פרופיל שלך אצלו תעלם (אם היה לך) וכשהוא ירצה לשלוח לך הודעה הוא יראה רק וי אחד.
הוא לא רואה את התמונה/סטטוס
באותו הנושא: