2 תשובות
הוא לא משלם אלייך ואם את/ה רואה סדרה מסוימת אז זה נשמר בהיסטורית הצפייה אז אולי הוא יחשוד
יש התראה בכל פעם שנכנסים לחשבון ממכשיר אחר