תשובה אחת
						
						
					
							שלום
יש "לאטום" את הנתל בטמפרטורה גבוהה 250 מעלות למשך 20 דקות.
לאחר מכן להוריד את הטמפרטורה ל-180 מעלות לממשך כשעה
לא לכסות - כיסויי חזיר אידים ובנתח יתבשל ולא יצלה.
להשתמש בפונקצית האפיה ולא הצליה
מעת לעת למרול את התח בנוזלים שניגרים לתבנית
בתאבון
						יש "לאטום" את הנתל בטמפרטורה גבוהה 250 מעלות למשך 20 דקות.
לאחר מכן להוריד את הטמפרטורה ל-180 מעלות לממשך כשעה
לא לכסות - כיסויי חזיר אידים ובנתח יתבשל ולא יצלה.
להשתמש בפונקצית האפיה ולא הצליה
מעת לעת למרול את התח בנוזלים שניגרים לתבנית
בתאבון