2 תשובות
אם מסתכלים טוב... אז אפשר לראות שהסוכר קצת מבריק כזה כמו יהלומים פיצים
מספר שיטות להפרדת מלח וסוכר שהתערבבו:
1. מביאים נמלים שיקחו את כל הסוכר למקום אחר.
2. מערבבים עם כוהל אשר ממיס את הסוכר ולא את המלח. מסננים ומנדפים את הכוהל.
3. ממיסים במים ומקפיאים. תחתית הכלי תהיה מלאה במים בריכוז סוכר גבוה יחסית. תוכל לחזור על הפעולה ולהגיע לתוצאות טובות יותר.
יש שיטות נוספות כמו ערבוב עם חלב סיד שנקשר לסוכר ואז הפרדתו באמצעות פחמן דו חמצני.