7 תשובות
בדיוק.
והופכים אותו:)
כן אבל על אש חלשה יחסית משני הצדדים
פשוט אני
עדיף עם מרגרינה/מחמאה.
תשימי את המחבט על הגז תמרחי עליו את המרגרינה ותשימי מלוואח עד שהוא מזהיב ותהפכי לצד השני
כן.. את תראי שבמשך הטיגון הצבע שלו משתנה לצבע חום זהבהב כזה ושהוא מתחיל להתנפח תדעי שהוא מוכן:) (אל תשכחי להפוך כל דקה- שתיים)
היי, אם זה על אש ממש נמוכה, לא צריך כלום כי המלאווח מלא שומנים.
אני לא שמה שמן כי גם ככה המלוואח הוא שומני מאוד (במיוחד הקנוי). אני מחממת את המחבת על הגז על אש נמוכה, ושמה את המלוואח וזה לא נדבק ויוצא מעולה!
בתאבון:) (תשאיר/י לי קצת )
אבל עם איזה שמן מטגנים?
קנולה?
זית?