10 תשובות
בתנור
תנור.
על מחבת, שמים טיפה שמן במחבת ואז מחכים שהשמן ירתח ואז את שמה את המלוואח והופכת מתי שזה מוכן כמו שמכינים חביתה.
אפשר גם וגם ושניהם טעימים:)
במחבת הכי מהר פשוט לוקחים מרגרינה שמים על מחבת חם מחכים שהיא תימס ושמים את המלוואח והופכים אותו כשכל צד נהיה שחום
אלעק טעימים קייטי חחח חחח
אפשר גם וגם, אני אישית עושה במחבת.
מחבת כי תנור שורף ופחות טעים לדעתי כי זה גם בלי שמן
מחבת:)
במחבת הכי טעים!
תחממי היטב מעט שמן, תשימי את המלוואח עד להזהבה, תהפכי לעוד דקה וזה מוכן.
בתנור זה יוצא ממש יבש וחותך את הגרון אלא אם כן את מוסיפה למלאווח מילויים שונים של עגבניות או גבינות או עושה ממנו מלוואח פיצה.
תחממי היטב מעט שמן, תשימי את המלוואח עד להזהבה, תהפכי לעוד דקה וזה מוכן.
בתנור זה יוצא ממש יבש וחותך את הגרון אלא אם כן את מוסיפה למלאווח מילויים שונים של עגבניות או גבינות או עושה ממנו מלוואח פיצה.
אנונימי
באותו הנושא: