התחברות
הרשמה
היי, רציתי לדעת כשמכינים את הפסטה וצריך להרתיח מים אז צריך מים חמים או קרים?
16 בפברואר 2012, 14:26
בישול
תשובה אחת
צריך מים חמים ואז שופכים ת' פסטה ותוך 7 דקות על אש גבוהה וזה מוכן
p
phuket
באותו הנושא:
כשמכינים מנה חמה וזה פסטה אז צריך להוציא תמים לפני שאוכלים? או שמשאירים את זה ככה?
מה תגידו על בחור שמכין בובת וודו של המורה שלו ומנסה לגרום לכך שתחלה ביום הראשון ללימודים?
מישהו יודע איך להכין את הפסטה רוזה כמו של פסטה בסטה?
איך לדעת כשמישהו מכין פסטה אם יש חמאה בפנים או לא?
אני תמיד רציתי לדעת לעשות פסטה תתנו מתכון
כשמכינים מיץ גזר האם מספיק לשטוף אותו היטב במים חמים וסבון, או שחייבים לקלף?
מי שמכין אותו לא רוצה אותו, מי שקונה אותו לא משתמש בו, ומי שמשתמש בו לא רואה אותו. מה זה?
הוספת מלח וסודה לשתייה בהכנת חומוס - כשמכינים ממרח חומוס אפשר לשים מלח וסודה לשתייה ביחד בהשרייה ובבישול?
רק אותי מעצבן בפליפגרם (אפליקציית תמונות) שכתוב למטה כשמכינים סרטון פליפגרם?
לפני שאופים עוגיות, צריך לחמם את התנור מראש כשמכינים את התערובת?
כשמכינים סושי, על איזה צד של האצה שמים את האורז?