4 תשובות
תשימי מתחת לעוגה נייר פרגמנט והיא לא תיפול, את יכולה לתת לי בבקשה את המתכון? כי אני לא יכולה לאכול דבר שיש בו הרבה סוכר. תודה מראש!
אנונימי
שואל השאלה:
שמתי נייר פרגמנט מתחת לפני האפייה וכך אפיתי אותה עם הנייר. זה עדיין צנח...
המתכון:
1 וחצי כוס קמח תופח
25 כדורי סוכרזית
חצי כוס שמן
שקית סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים
5 ביצים
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים חוץ מהחלבונים בביצים, ואת החלבונים מקציפים לבד.
לאחר מכן להוספיף לשאר התערובת בתנועת ערבול קל.
שמתי נייר פרגמנט מתחת לפני האפייה וכך אפיתי אותה עם הנייר. זה עדיין צנח...
המתכון:
1 וחצי כוס קמח תופח
25 כדורי סוכרזית
חצי כוס שמן
שקית סוכר וניל
כוס מיץ תפוזים
5 ביצים
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים חוץ מהחלבונים בביצים, ואת החלבונים מקציפים לבד.
לאחר מכן להוספיף לשאר התערובת בתנועת ערבול קל.
שואל השאלה:
ואת הסוכרזית יש למעוך!
ואת הסוכרזית יש למעוך!
תיכנסי לאתר של מיקי שמו, שם תמצאי רעיונות טובים ומעשיים.
להלן הצעה לעוגה בחושה ובריאה, על הדרך.
5 ביצים שלמות, להקציף עם 1 כוס "כמו סוכר"
להוסיף: 1 שמנת חמוצה
1 כוס אגוזים טחונים
1 כוס שמן
להקציף
אחרי הכל - 1 כוס קמח מלא
1 כפית א. אפיה
0.5 כפית סודה לשתיה
לערבב מעט ( עירבוב יתר מזיק)
לצקת
לאפות.
בתאבון.
להלן הצעה לעוגה בחושה ובריאה, על הדרך.
5 ביצים שלמות, להקציף עם 1 כוס "כמו סוכר"
להוסיף: 1 שמנת חמוצה
1 כוס אגוזים טחונים
1 כוס שמן
להקציף
אחרי הכל - 1 כוס קמח מלא
1 כפית א. אפיה
0.5 כפית סודה לשתיה
לערבב מעט ( עירבוב יתר מזיק)
לצקת
לאפות.
בתאבון.
שושי שמיר
באותו הנושא: