2 תשובות
ניתן למנוע זאת ע"י
1. חירור העוף או הכבד במזלג
2. ייתכן והעוצמה של המירוגל גבוהה. עדיף להשתמש לחימום לא ברמה המקסימלית.
אם לעוף יש עור, ולכבד יש קרום חזק, החימום במיקרוגל נעשה מבפנים, האדים לא מצילחים לצאת החוצה ולכן הם מצטברים, וכאשר יש הרבה אדים, הם מפווצים את הכבד או העוף.
1. חירור העוף או הכבד במזלג
2. ייתכן והעוצמה של המירוגל גבוהה. עדיף להשתמש לחימום לא ברמה המקסימלית.
אם לעוף יש עור, ולכבד יש קרום חזק, החימום במיקרוגל נעשה מבפנים, האדים לא מצילחים לצאת החוצה ולכן הם מצטברים, וכאשר יש הרבה אדים, הם מפווצים את הכבד או העוף.
ההתפוצצות היא כי הכבד מכיל שומן רב אפשר לנסות ולחמם בעוצמה נמוכה יותר
באותו הנושא: