5 תשובות
אם יש לו את הpro שצריך לשלם כסף בשביל זה הוא יכול לראות, אם אין לו אז לא.
לא, כי מחקת את האפליקציה
לא, רק למי שיש את האפליקציה אחרים יכולים לראות
באותו הנושא: