התחברות
הרשמה
רוצה להוסיף בשר הודו לחמין, איזה חלק הכי מתאים?
28 בדצמבר 2011, 11:32
בשר
שיער
מטבח
מחשבים
תשובה אחת
ההודו יבש, אז רק כרעיים יתאימו.. ושאלה של טעם.
ל
למה ככה
באותו הנושא:
בשר לחמין - איזה בשר הכי מתאים לבישול חמין, כזה שגם ילדים יאהבו?
אני רוצה לטגן המבורגר ולהוסיף גבינה מעל (צ'יזבורגר) איזה גבינה אתם ממליצים? ואני צריכה להוסיף את הגבינה רק אחרי שטיגנתי צד אחד?
שקיות לאחסון ובישול קטניות - בשביל לאחסן קטניות בשקית לבשל אותם בחמין, איזה שקיות בישול קונים בסופר, איזה שקיות מתאימות לבישול לבישול ולחמין? תודה מראש.
אני רוצה להוסיף רוטב לרביולי במילוי גבינה, איזה רוטב כדאי לי להכין?
בשר לחמין - איזה בשר הכי טוב לחמין לדעתכם? תודה.
הכנסת הג'חנון לחמין - מתי מכניסים את הג'חנון לחמין?
איזו מדינה יותר גדולה? הודו או אוסטרליה?
אכילת גרונות הודו - איך אוכלים גרונות הודו אם יש בזה עצמות?
הכנת בשר לחמין - אם אני מכין חמין עם בשר אז לשים על הבשר מים רותחים או שלתת למים לרתוח לאט?
הכנת שקיות בישול לחמין - האם אפשר לעשות שקיות לבישול חמין מוילון? תודה.
איזה 4 מדינות נמצאות היום בין הודו ליוון?