2 תשובות
בכניסת שבת בתוך שקית קוקי.
לא מכניסים ג'חנון לחמין, זה שני סוגי מאכלים ואופי אחר לכל אחד.
את הג'חנון בד''כ אוכלים עם רסק וסחוג בשבת בבוקר ונחשב מזנון חלבי כזה.. והחמין בשרי יותר כבד וטעמו אחר.
על פי ההלכה שאוסרת לאפות בשבת, יש להכניס לתנור לפני שבת, לאפות עד שיהיה אכיל משהו ואז ניתן להוציא ולהכניס שוב בלילה על חום נמוך של שבת או בבוקר אם התנור מכוון גבוה, לגמר האפיה.
את הג'חנון בד''כ אוכלים עם רסק וסחוג בשבת בבוקר ונחשב מזנון חלבי כזה.. והחמין בשרי יותר כבד וטעמו אחר.
על פי ההלכה שאוסרת לאפות בשבת, יש להכניס לתנור לפני שבת, לאפות עד שיהיה אכיל משהו ואז ניתן להוציא ולהכניס שוב בלילה על חום נמוך של שבת או בבוקר אם התנור מכוון גבוה, לגמר האפיה.
באותו הנושא: