2 תשובות
אני חושבת שלא בגלל שכשאת עושה במחבט את פשוט מניחה את זה ולא שמה שמן אז את לא מוסיפה כמות חומר וכך גם בתנור, את פשוט מניחה על נייר אפייה ולמגש... אם את מורחת בשמן את המחבת את יש טיפה הבדל כי בכל זאת יש שמן
המלוואח הוא אותו מלוואח, בטיגון את עושה את זה על שמן, מה שכמובן מוסיף.
מתוך נסיון שלי, רוב המלוואחים בשוק מגיעים כבר כל כך מלאים בשמן (או מרגרינה) שהם יוצאים מעולים באפייה, אין צורך בשמן נוסף וטיגון,
בנוגע לזמן - פשוט שמרי על קשר עין, ברגע שתראי שהתנפח והשתזף - להוציא ולאכול:-)
ממליץ על חום גבוה יחסית ש'יפוצץ' את המלוואח, שיהיה אוורירי, לא דחוס...