11 תשובות
איכס, בלי.
אם כבר, רוטב עגבניות.
רוטב עגבניות..
או בלי כלום או רוטב עגבניות..
אנונימית
שואל השאלה:
אני פשוט שמה קטשופ על כל דבר. ועם פיצה?
רעבה
קטשופ אם כבר כשאמא שלי אופה בבית פיצה היא שמה קטשופ לפעמים במקום רסק עגבניות
אבל אחרי שהפיצה מכונה לשים קטשופ.. לא נשמע לי טעים כל כך
בספגטי ובפיצה בלי קטשופ
לא בספגטי ולא בפיצה, אם כבר, על שתיהם רסק
עם רוטב עגבניות מזה קטשופ... האיטלקים צריכים להוציא עליך חיסול
אנונימית
עם רוטבב
לא עם קטשופ!
בלי.
קטשופ זה מגעיל.
רק רסק עגבניות אמיתי עם שום ובזיליקום ואפשרי גם אורגנו ועוד... אך ללא תוספים מיותרים ולא בריאים כמו סוכר.
זו דעתי