התחברות
הרשמה
מהו היתרון של השומן על פני רב הסוכר כחומר תשמורת?
6 בנובמבר 2016, 15:11
סוכר
שומנים
חומר תשמורת
פחמימות
ביולוגיה
תשובה אחת
הוא ממש נימצא בגוף והוא לא יכול לצאת אלה אם שורפים אותו אל ידי יתאמלות וסוכר הוא יוצא ללא יתאמלות
אנונימית
באותו הנושא:
למה מתפרקים חומרי התשמורת ומדוע התאית, שהיא אב סוכר אינה מהווה חומר תשמורת בצמחרים?
גליקוגן זה חומר תשמורת אצל בני אדם.?
המיצים התעשייתיים שקונים בסופר (שכתוב עליהם טבעי בלי סוכר ללא חומרים משמרים) הם בריאים או לא?
מהם שלושה התנאים בשביל שהחומר יוגדר לחומר תשמורת
מה אבני הבניין של שומנים? (חד סוכר, רב סוכר..)
שאלה במדעים על חומרי תשמורת במדעים. אילו תנאים צריכים להתקיים כדי שמולקולה מסויימת תוכל לשמש כחומר תשמורת?
היתרון של חילוף חומרים גבוה - מערכת עיכול מהירה מאוד זה טוב? יש אותה רק לבנות רזות או רזות מאוד?
מה ההבדל בין חומר תשמורת לחומר מבנה?
מדוע עמילן לא משמש כחומר תשמורת בבעלי חיים?
סוגי הסוכרים הם חד סוכר דו סוכר ורב סוכר או פחמימות שומנים וחלבונים?
תאית זה חומר תשמורת? אם כן בבעלי חיים או בצמחים?