התחברות
הרשמה
כשמכינים חמין בתנור הוא צריך להיות כל הזמן ברתיחה עדינה או שלא תמיד יש בועות של רתיחה?
3 בדצמבר 2016, 21:48
תנור אפיה
בישול ארוך
תשובה אחת
כדאי שתהיה רתיחה עדינה כל הזמן.
ש
שלמה02
באותו הנושא:
חמין צריך להיות ב100 מעלות בתנור או פחות?
לפני שאופים עוגיות, צריך לחמם את התנור מראש כשמכינים את התערובת?
כשמכינים לזניה, צריך לבשל את דפי הלזניה לפניה הרכבת הלזניה, או שפשוט משאירים אותם יבשים עד לאפיה בתנור?
בשר לחמין - איזה בשר הכי מתאים לבישול חמין, כזה שגם ילדים יאהבו?
מותר לחמם חמין שהיה בסיר בתנור לא מחומם מהבוקר?
כשמכינים מנה חמה וזה פסטה אז צריך להוציא תמים לפני שאוכלים? או שמשאירים את זה ככה?
כמה זמן עוף שלם צריך להיות בתנור?
כשמכינים לזניה צריך לבשל את הדפים רגיל או שמכניסים אותם לתנור ללא בישול?
זמן ההכנה של פימו בתנור - כמה זמן פימו צריך להיות בתנור? איך אפשר לדעת מתי להוציא את היצירה?
האם סיר חמין בתוך תנור אפייה ב- 100 מעלות ולא בפלטה שבת יש לכסות במכסה?
העלות המוערכת של להשאיר תנור אפייה לבישול חמין על 120 מעלות צלסיוס ל-15 שעות - מהי?