16 תשובות
שואל השאלה:
אבל אחד טעים, אני תמיד מכינה ויש לזה טעם של חלב עם מים.
אבל אחד טעים, אני תמיד מכינה ויש לזה טעם של חלב עם מים.
שואל השאלה:
אז תסביר אותו
אז תסביר אותו
זה שמעלי צודק
טיפים
אתה יכול להוסיף קצת קפה
או אם יש לך שוקו קר לשים כדור גלידה בפנים
טיפים
אתה יכול להוסיף קצת קפה
או אם יש לך שוקו קר לשים כדור גלידה בפנים
שואל השאלה:
אוי לא
אוי לא
אוקי שתי כפיות שוקולית שתי כפיות או כפית סוכר תלוי אם אתה שם קפה כפית קפה אופציונלית מינימום מים חמים שהשוקו והסוכר ימסו אתה מערבב טוב טוב רואה שהכל נמס ואז מוסיף חלב אפשר גם טיפה שמנת מעל ואולי כדור גלידה שמנת וכדור גלידב ביחד לא ממולץ
אני אישית אף פעם לא מוסיפה מים, כי זה מדלל את החלב והאבקה ואז באמת יש פחות טעם (אגב, גיליתי שאני בערך היחידה שלא מוסיפה).
שוקו קר - שימי בערך שתיים-שלוש כפיות מלאות יחסית של שוקולית, ואז תוסיפי חלב ותערבבי טוב. אם חסר לך הטעם של השוקולית, את יכולה להוסיף עוד קצת (במידת הצורך).
שוקו חם - תרתיחי בפינג'אן חלב, זה אמור לקחת מקסימום שש דקות. עדיף שתוך ארבע דקות בערך כבר תלכי לראות אם החלב מבעבע. כשהוא מבעבע (אפילו בקטנה), סימן שהוא גם רתח. אל תחכי יותר מדי כי אז החלב ייצא מגעיל. אחר כך תוסיפי אותו לאותה כמות של שוקולית שציינתי בהתחלה, וזה יוצא אחלה לגמרי.
שוקו קר - שימי בערך שתיים-שלוש כפיות מלאות יחסית של שוקולית, ואז תוסיפי חלב ותערבבי טוב. אם חסר לך הטעם של השוקולית, את יכולה להוסיף עוד קצת (במידת הצורך).
שוקו חם - תרתיחי בפינג'אן חלב, זה אמור לקחת מקסימום שש דקות. עדיף שתוך ארבע דקות בערך כבר תלכי לראות אם החלב מבעבע. כשהוא מבעבע (אפילו בקטנה), סימן שהוא גם רתח. אל תחכי יותר מדי כי אז החלב ייצא מגעיל. אחר כך תוסיפי אותו לאותה כמות של שוקולית שציינתי בהתחלה, וזה יוצא אחלה לגמרי.
אכן בלי להוסיף מים זה מושלם אבל ממש קשה לחמם חלב אז ממש טיפה מים זה אחלה קיצור דרך
שואל השאלה:
תוודה לכם
תוודה לכם
זו ממש לא בעיה לחמם חלב...
תשתי מים
אני עצלן זה להדליק גז
אני מכינה שוקו חם ככה (אבל זה בלי שוקולית)-
1 כפית גדושה של קקאו
2 כפיות סוכר
כוס וחצי חלב (לפי מידה של כוסות פלסטיק)
1 שקית סוכר וניל
2 קוביות שוקולד חלב (אפשר גם כף ממרח שוקולד אבל עדיף קוביות שוקולד)
ואז אני מערבבת הכל בפינג'אן וכשהכל מתערבב כמו שצריך מוזגים לכוס...
חח אני ילתרתי את זה מתי שהוא ומאז זה השוקו היחיד שאני שותה*~*
אאה ואם לא בא לך להשתמש בגז את יכולה לחמם במיקרו לחצי דקה לערבב עוד חצי דקה וככה עד הטמפרטורה שאת רוצה... אגב המתכון הזה יותר טעים כשהשוקו חם וכשזה מתקרר זה פחות טעים
1 כפית גדושה של קקאו
2 כפיות סוכר
כוס וחצי חלב (לפי מידה של כוסות פלסטיק)
1 שקית סוכר וניל
2 קוביות שוקולד חלב (אפשר גם כף ממרח שוקולד אבל עדיף קוביות שוקולד)
ואז אני מערבבת הכל בפינג'אן וכשהכל מתערבב כמו שצריך מוזגים לכוס...
חח אני ילתרתי את זה מתי שהוא ומאז זה השוקו היחיד שאני שותה*~*
אאה ואם לא בא לך להשתמש בגז את יכולה לחמם במיקרו לחצי דקה לערבב עוד חצי דקה וככה עד הטמפרטורה שאת רוצה... אגב המתכון הזה יותר טעים כשהשוקו חם וכשזה מתקרר זה פחות טעים
מלכת כל האנונימים זה שוקו מדהים אבל זה סיר וכלים מלא מאמץ
בגלל זה אמרתי שאפשר גם במקרוגל... ולא התכוונתי לסיר אלה לסיר הקטן הזה שבדרך כלל עושים בו קפה ואני לא זוכרת איך קוראים לו...
הוו עכשיו קראתי תגובות מעליי, פינג'אן
ותודה:)
הוו עכשיו קראתי תגובות מעליי, פינג'אן
ותודה:)
לתשובה מעליי -_-
"אפשר מתכון להמבורגר?"
'בשר ומחבט'
"אפשר מתכון להמבורגר?"
'בשר ומחבט'
אנונימית
2 כפיות שוקולית
שלושת רבעי כוס מים חמים
10 קוביות קרח
כפית סילאן אחת
מערבבים יחד ולשפוך חלק בחלק הכוס שנותר!!
שלושת רבעי כוס מים חמים
10 קוביות קרח
כפית סילאן אחת
מערבבים יחד ולשפוך חלק בחלק הכוס שנותר!!
באותו הנושא: