10 תשובות
הנה, קישור ישלך גם תמונות:)
לוקחת תפוחי -אדמה מקולפים כמה שאת רוצה... מכניסה אותם לתוך סיר עם מים חמים ומשאירה אותם על גז פתוח מוסיפה מלח פלפל לפי הטעם ושהם רכים את מוציאה ומעכת את כולם... בתאבון:)
מקלפים את הקליפה של כמה תפוחי אדמה שאת רוצה, שמים בסיר עם מים רותחים על הגז, מחכים עד שהתפוחי אדמה יתרכחו ואז מוציאים ומועכים אותם.. זה ממש פשוט:)
כמובן שגם מוסיפים מלח, פלפל, אם את רוצה אז גם בצל..
כמובן שגם מוסיפים מלח, פלפל, אם את רוצה אז גם בצל..
לוקחים מס' תפוחי אדמה לפי הכמות שאת רוצה ומרתיחים על הגז עם מים או שמחממים במיקרו לחצי שעה בערך...
וציאים את המים שנשארו מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים תבלינים כמו כורכום מרק עף מלח פלפל לפי הטעם
והפירה מוכן
וציאים את המים שנשארו מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים תבלינים כמו כורכום מרק עף מלח פלפל לפי הטעם
והפירה מוכן
להרתיח טוב את התפוחי אדמה, אחרי שהתבשלו טוב והתקררו לקלף ולרסק, ואז להוסיף מים עדיף מהסיר, עם מעט מלח, או פלפל או פפריקה.
שואל השאלה:
שמועכים, אז צריך להוציא את המים?
שמועכים, אז צריך להוציא את המים?
שואלת השאלה
קונים תפוחי אדמה
מקלפים אותם
מוציאים מהם את הנקודות הירוקות (הן רעילות... באמת!)
שמים בסיר עם מים עד שהם מתרכחים
מוציאים מהסיר
מועכים עם כף
וזהו! (=
מקלפים אותם
מוציאים מהם את הנקודות הירוקות (הן רעילות... באמת!)
שמים בסיר עם מים עד שהם מתרכחים
מוציאים מהסיר
מועכים עם כף
וזהו! (=
שמים את התפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עד שהם כאלו רכים (כמובן בלי קליפה) מוצאים אותם ובזמן שמועכים שופכים חלב אליהם אבל אם את רוצה את יכולה מים ואז זהו מוכן הפירה.
אם את תמעכי בלי חלב זה לא יצא לך פירה זה היה סתם תפוח אדמה מרוסק וקשה אז אל תיהי דוסה ושימי חלב..
באותו הנושא: