5 תשובות
סוכר חום הוא פחות מעובד ולכן הוא יותר בריא... עדיף חום
חום מכיל דברים בריאים, שבלבן אין - מסננים אותם
חום בריא יותר
חום בריא יותר
נראלי שסוכר חום יותר בריא אבל יש סוכר קנים שזה סוכר יותר בריא והוא די סבבה...
סוכר חום יותר בריא כתוצאה מכך סוכר חום יותר מומלץ.
בתהליך זיקוק הסוכר, הסוכר החום עובר תהליך אחד פחות בהשוואה לסוכר הלבן. עם זאת, יתרונותיו הבריאותיים זניחים, מכיוון שנשארים בו רק מעט מהסיבים התזונתיים, הוויטמינים והמינרלים הנמצאים בקנה הסוכר, וכמו אחיו הלבן גם הוא יעודד השמנה וסוכרת. בכפית סוכר חום יש אותה כמות קלוריות כמו בסוכר הלבן, אך מתיקות פחותה. בכל אופן, מומלץ להפחית בשימוש בשני סוגי הסוכרים.
קישורים מצורפים:
באותו הנושא: