7 תשובות
כן
ואין דרך
ואין דרך
אנונימית
אם המשתמש שלו לא קיים במערכת בכלל, אז הצ'אט יעלם.
אם הוא רק נחסם ויש לו פרופיל עדיין, הצ'אט שלו קיים עדיין ואפשר לראות את ההתכתבות.
אם הוא רק נחסם ויש לו פרופיל עדיין, הצ'אט שלו קיים עדיין ואפשר לראות את ההתכתבות.
כמובן
ולא אין דרך להחזירו
ולא אין דרך להחזירו
הוא מחק את המשתמש. אין דרך
אנונימית
אין דרך
אם הוא נחסם המשתמש לא אמור להעלם מלכתחילה. אם הוא נעלם זה אומר שהוא מחק את המשתמש ובמקרה הזה אין אופציה לראות יותר את הצ'אט.
שואל השאלה:
סאחתק
סאחתק
אנונימית
באותו הנושא: