4 תשובות
לא
יש לך מבחן בביולוגיה יקירתי או שמא את סתם מתעניינת בסוכר? חח
פעם שנייה כבר:-)
בסוכר חום יש משהו שנקרא מולסה, שבסוכר לבן אין.
את המולסה מוציאים מהסוכר הלבן בכדי לגרום לו להראות יותר אסתטי, וגם כי לפעמים יש למולסה הזו טעם מר.
ברמת העקרון תשתי קפה עם סוכר חום או עם סוכר לבן זה בערך אותו הטעם. אבל ישנה מרירות בקטנה בסוכר חום.
פעם שנייה כבר:-)
בסוכר חום יש משהו שנקרא מולסה, שבסוכר לבן אין.
את המולסה מוציאים מהסוכר הלבן בכדי לגרום לו להראות יותר אסתטי, וגם כי לפעמים יש למולסה הזו טעם מר.
ברמת העקרון תשתי קפה עם סוכר חום או עם סוכר לבן זה בערך אותו הטעם. אבל ישנה מרירות בקטנה בסוכר חום.
לא... סוכר לבן מתוק ולסוכר חום יש טעם של קפה והוא יותרר בריאמ
לא ממש
לטעמי סוכר חום יותר טעים
הוא גם יותר בריא
לטעמי סוכר חום יותר טעים
הוא גם יותר בריא
באותו הנושא: