התחברות
הרשמה
האם זה נכון שצלייה על גריל או להרבות בבישול הבשר מורידה, חלק מאחוזי השומן בו?
3 במרץ 2012, 04:19
שמירת משקל
תזונה
שומן
דיאטה
הרזייה
מטבח
תשובה אחת
צלייה של בשר על גריל פחמים איכותי אכן מורידה חלק מסוים מהשומן אך גם מאפשרת הכנה עסיסית של הבשר. רשת הברזל היצוקה של הגריל היא שמאפשרת זאת.
קישורים מצורפים:
גריל פחמים
מ
מיכל80
באותו הנושא:
מה לאכול? תפוציפס בטעם גריל (הסגול), תפוציפס בטעם שמנת ובצל (הכתום), דוריטוס חמוץ חריף (הירוק), דוריטוס גריל (הסגול).?
בשרים לבישול ארוך ובישול קצר - איזה בשרים הם לבישול ארוך (תרשים) ואיזה לצלייה קצרה ואיזה נמצאים באמצע?
ערמונים לצלייה - מלבד מקולקל או לא האם ש איכוית בערמונים לצלייה?
קניתי חזה עוף שניצל וחלק מהם כמו גומי אחרי הבישול או הצלייה. מכירים תופעה כזאת?
שקיות לאחסון ובישול קטניות - בשביל לאחסן קטניות בשקית לבשל אותם בחמין, איזה שקיות בישול קונים בסופר, איזה שקיות מתאימות לבישול לבישול ולחמין? תודה מראש.
מניעת סדקים בבישול ביצה - איך למנוע את היווצרות הסדקים כשמבשלים ביצה קשה?
שימוש בזעפרן בבישול - איך משתמשים בזעפרן בבישול?
בישול אורז דל שומן - כיצד לבשל אורז בריא ללא הרבה שמן?
גריל גז מומלץ לקניה - איזה גריל גז כדאי לקנות?
הפשרת עוף לפני בישול - מדוע יש להפשיר עוף לפני הבישול?
האם אפשר להשתמש במלח בישול, בבישול?